Middelfart Escape game

Prøv et live adventure Escape Game i jeres egne omgivelser eller rundt i Middelfart bymidte. Er I vilde med spænding, koder, gåder og samarbejde, så læs endelig videre.

Her følger historien……
I Middelfart findes en hemmelig loge, ved navn Marsvinenes Beskyttere anno 1960 Phocaena phocaena custodit quia MCMLX. De har gennem deres efterretninger opdaget, at der har været flere mystiske indbrud rundt omkring i verden - også i det danske rigsarkiv.
Ved alle indbruddene har tyvene stjålet beviserne på, at marsvinene er fredet.
Indbruddene er sket fordi en samling gale videnskabsmænd vil indfange alle marsvinene i Lillebælt for at bruge dem til dyreforsøg.
Men heldigvis kan I være med til at rede marsvinene. Det gør I via samarbejde, kløgtighed og forstand, for derved kan I finde de sidste beviser på, at marsvinene er totalfredet.
Husk marsvinenes skæbne er i jeres hænder…

Turen i Middelfart bymidte er ca. 2 km. I har 2 timer til at redde Marsvinene. Alle over 10 år kan deltage i Middelfart Escape Game. Alle arrangementerne gennemføres under kyndig introduktion og vejledning af vores veluddannede game mastere.

Middelfart Escape Game kan gennemføres fra 2 personer – max. 4 personer på hvert hold. Det er muligt at flere hold konkurrerer imod hinanden samtidigt. Ligeledes kan vi levere og facilitere et Escape Game på jeres virksomhed eller andre steder.

Pris 700,- kr. pr. hold

Kontakt os gerne for at booke jeres tur. Tlf: 6167 8381
 

Middelfart Børne Escape game

I kan også prøve et Børne Escape game i Middelfart for hele familien. Ruten er ca. 1 km lang og alle opgaverne er perfekte til børn fra seks år. Gåderne er lavet således, at børnene vil opleve, at de selv aktivt kan bidrage med at gennemføre det spændende mysterium, ved at tænke kreativt og bruge deres hjerne på en sjov måde.

Middelfart Børne Escape Game kan gennemføres fra 2 personer – max. 4 personer på hvert hold. Det er muligt at flere hold konkurrerer imod hinanden samtidigt.

Pris 700,- kr. pr. hold.

Kontakt os gerne for at booke jeres tur. Tlf: 6167 8381