OVERNATNING I TRÆTOPPEN

Et tysk tv-hold fra NDR har fulgt Klatretræ.dk i forbindelse med overnatning i trætoppen.

 

Niels Enevoldsen fra Risskov udtaler:
Den største oplevelse er at vågne tidligt om morgenen. Du bliver vækket af fuglene. Du får fuglefløjt fra oven, ved siden af dig og under dig. Det er total surround sound af fuglefløjt. Det er det bedste«.

 

Det er altid forbundet med en særlig naturoplevelse at sove ude i det fri. Men at sove i en hængekøje i toppen af et stort træ inde i skoven er næsten ubeskriveligt.

Overnatning i trækronerne er en aktivitet for dem, som gerne vil prøve noget ud over det sædvanlige. Her får man nemlig mulighed for at komme tæt på livet i skoven i de stille timer. At opleve vindens raslen med bladene, træernes dufte, samt hængekøjens blide vuggen er nogle af de mange sanseoplevelser, der venter en i trætoppen.

Fra trækronen har man en eventyrlig udsigt ud over skoven, man kommer virkelig tæt på skovens fugle og de dyr, der færdes direkte under træet i de tidlige morgentimer. Måske er man også heldig at vågne op til en klar himmel og en flot solopgang.

Overnatning i trætoppen med klatretræ.dk er og skal være en totaloplevelse. Vi starter med en instruktion i træklatring og bliver fortrolige med klatreudstyret og klatreteknik. Der vil være mulighed for at hjælpe til med at etablere vores lejr i trækronen. Sammen forbereder vi aftensmaden, som efterfølges af hygge ved bålet inden vi klatrer til køjs. Det hele sluttes af med morgenmad nede på jorden med fast grund under fødderne, hvor der er god tid til at evaluere nattens oplevelser.

 

Program

 • Velkomst
  Vi mødes i skoven og gennemgår aften/nattens program herunder en gennemgang af udstyret og sikkerhedsprocedure.
 • Etablere soveplads
  Sammen bruger vi eftermiddagen til at etablere vores sovepladser i trækronerne. Vi skal have tilpasset hængekøjerne/nettet og redt vores (senge) med liggeunderlæg, tæpper og soveposer.
 • Aftensmad
  Aftensmaden tilberedes over bål og nydes på jorden.
 • Godnat
 • Morgenmad og farvel
  Når vi alle er vågne, firer vi os ned til morgenmad på jorden og afslutning.

Praktiske oplysninger:

Medbring

Liggeunderlag, varm sovepose og varmt tøj - også en hue, langt undertøj samt godt fodtøj.

Pris

1600,00 kr. pr. person inkl. moms. Prisen inkluderer alt udstyr, træklatring og overnatning i hængekøje/ net i trækronerne.

Forplejning

Forplejning indgår ikke i prisen, men i fællesskab sammensætter vi menuen til eftermiddagskaffe, aftensmad og morgenmad. Klatretræ.dk medbringer alt udstyret til bålet.