TEAMBUILDING

Succesoplevelser for alle

TeambuildingKlatretræ.dk tilbyder et alsidigt og unikt Teambuilding Race, med udfordrende, kreative og sjove aktiviteter, hvor alle kan være med.

Teambuilding Racet fungerer som et intens battle, hvor de enkelte teams skal dyste i en række opgaver, der skal løses i fællesskab. Da det altid er vigtigt, at teambuilding og læring sker i et trygt og sikkert miljø, hjælper vi jer gerne med at udvikle et program der tager udgangspunkt i teamets temperament, sammensætning og jeres ønsker.

TeambuildingVi kan garantere, at når jeres forløb er færdigt, har alle deltagerne haft en succesoplevelse.

Forløb
Deltagerne deles op i hold, som skal kæmpe mod hinanden i en række opgaver, hvor de lærer at værdsætte hinandens kompetencer og giver hinanden ny energi. Opgaverne varierer med følgende elementer: samarbejde, styrke, kreativitet, kommunikation, holdgejst og med plads til et godt grin. TeambuildingTeambuilding Racet kan foregår udendørs med naturen som kulisse eller indendørs. Arrangementet kan foregå, hvor end I befinder jer. Vi samarbejder med en lang række hoteller og kommer også gerne ud til jeres virksomhed.

Udbytte
TeambuildingI vil opleve nye sider af jer selv og hinanden i en ramme, hvor konkurrencen og det sociale element er i højsæde. Med Teambuilding Race har alle en god oplevelse. Alle kan være og der er mulighed for, at jeres relationer kan blomstre. I bringer ny energi ind i gruppen og knytter bånd på en ny måde.

Teambuilding